1. Home
 2. Партнирай с Vendora, направи промяна

Партнирай с Vendora, направи промяна

Във Vendora ние сме нещо повече от C2C пазар – ние сме общност, ангажирана с положителна промяна. Радваме се, че можем да поканим благотворителни организации и организации с нестопанска цел, куриери и доставчици на транспортни услуги, търговци на дребно и застрахователни компании да си партнират с нас. Заедно можем да създадем значимо въздействие и да предложим несравнима стойност на нашите потребители.

Благотворителни организации и организации с нестопанска цел

Обединете усилията си за по-добро утре

Вярваме в силата на общността и важността на това да даваш обратно. Като си партнират с нас, благотворителните организации и организациите с нестопанска цел ще постигнат:

 • Увеличаване на видимостта: Да се разкрият пред нашата широка потребителска база, която е запалена по промяната.
 • Да получат повече дарения: Нашата платформа улеснява потребителите да правят дарения директно за Вашата кауза, като Ви помага да набирате повече средства без усилие.
 • Увеличете ангажираността на общността: Ангажирайте се с общност, която е загрижена за социалното въздействие и има желание да подкрепи инициативите Ви чрез нашите съвместни брандирани кампании.

Куриери и доставчици на транспортни услуги

Доставяйте съвършенство с нас

Стремим се да осигурим на нашите потребители безпроблемно преживяване при покупка и продажба. За да постигнем това, търсим партньори за доставка, които могат да предложат:

 • Надеждно обслужване: Осигурете навременна и сигурна доставка на стоките, като повишите удовлетвореността на потребителите.
 • Конкурентни цени: Предлагайте достъпни възможности за доставка, за да направите нашия пазар по-привлекателен за купувачите и продавачите.
 • По-широк обхват: Помогнете ни да разширим нашата мрежа за доставки, като улесним достъпа на потребители от повече места до нашия пазар.αγορά μας.

Търговци

Разширете обхвата си и нека растем заедно

Търговците, както големи, така и малки, могат да се възползват от партньорството си с нас:

 • Достъп до нова клиентска база: Докоснете се до нашата разнообразна и ангажирана общност от купувачи.
 • По-големи възможности за продажби: Позволете на потребителите на Vendora да превърнат приходите си от Vendora в кредит за пазаруване във Вашата компания.
 • Съвместни промоции: Участвайте в съвместни маркетингови кампании за популяризиране на устойчивостта и кръговия принцип, за да увеличите видимостта на марката си и продажбите.

Имате ли идеи, които бихме могли да проучим заедно? Нека поговорим!

Застрахователни компании

Ангажираме се да осигурим сигурно и надеждно пазарно изживяване. Като си партнирате с нас, заедно можем да предложим:

 • Всеобхватно покритие: Осигурете на нашите потребители спокойствие чрез застрахователни опции, които покриват техните покупки и продажби.
 • Повишено доверие: Укрепваме доверието на потребителите в транзакциите със стабилни застрахователни политики.
 • Индивидуални решения: Разработване на персонализирани застрахователни решения, които отговарят специално за нуждите на нашия пазар и неговите потребители.

Други

Сътрудничество за иновации, положително въздействие и растеж!

Ако представлявате организация, която не се вписва в горните категории, но вижда потенциал за партньорство, искаме да чуем за вас! Отворени сме за проучване на иновативни и взаимноизгодни сътрудничества.

Защо да си партнирате с Vendora?

 • Фокусирани върху общността: Ние даваме приоритет на изграждането на общност, която се подкрепя и издига взаимно.
 • Иновативна платформа: Нашата лесна за използване платформа е създадена, за да спомага за лесни сделки и значими контакти.
 • Специална поддръжка: Нашият екип за партньорство е тук, за да ви подкрепя на всяка крачка, като гарантира ползотворно сътрудничество.

Свържете се с нас

Готови ли сте да направим промяна заедно? Свържете се с нас днес на partnerships@vendora.bg, за да проучим възможностите за партньорство. Независимо дали сте благотворителна организация, куриер или търговец, нямаме търпение да работим с вас, за да създадем един по-добър, по-свързан свят.