1. Home
  2. 1. За Vendora
  3. Кои сме ние

Кои сме ние

За компанията

Създадена през 2017 г., Vendora се откроява като най-бързо развиващата се и водеща платформа за обяви в Гърция, Кипър и България. Осигурявайки удобен за потребителите опит, Vendora дава възможност на хората да купуват и продават нови или употребявани предмети без усилие с несравнима лекота и безопасност. С огромна общност, обхващаща над 20 категории, нашите членове се занимават с купуване, рециклиране и препродажба на продукти, което превръща Vendora в предпочитана дестинация за безпроблемни сделки.

Екипът на Vendora

Разположен в оживения квартал Кукаки, в сърцето на Атина, Vendora има отлично местоположение. Разположен под емблематичния Акропол, нашият всеотдаен екип работи неуморно, за да подобрява ежедневно услугите на платформата, като гарантира сигурна среда, в която членовете могат да купуват и продават с увереност.

Нашите ценности

Подкрепяме местната икономика
Улесняваме безпроблемните и сигурни сделки между нашите членове, като даваме втори “живот” на множество предмети в местната общност. Закупуването на предмети втора употреба от съседи не само гарантира лекота и сигурност, но и допринася за рециклирането на пари в местната икономика.

Информираност за околната среда
Нашият одобрен модел на кръгова икономика допринася пряко за намаляване на емисиите на CO2. Като насърчаваме повторната употреба на продуктите, ние активно намаляваме замърсяването на въздуха, произтичащо от фабричното производство, ограничаваме потреблението на енергия, свеждаме до минимум потенциалните отпадъци и намаляваме потреблението на ресурси. Присъедини се към нас, за да окажем положително въздействие върху околната среда.

Прозрачност
Във Vendora отдаваме приоритет на непрекъснатата комуникация и прозрачността с членовете на нашата общност като ключови елементи за постигане на нашите цели. По време на целия ни оперативен път ние активно търсим мнението на нашите членове, като гарантираме, че новите ни услуги са съобразени с нуждите на всички. Твоята обратна връзка определя нашия напредък.

Искаш ли да работиш във Vendora?

Екипът на Vendora непрекъснато се разраства.
С натискане на бутона по-долу можеш да видиш отворените позиции, които съществуват в момента.

Винаги можеш да ни изпратиш автобиографията си на support@vendora.gr, ще се радваме да я прегледаме.

Related Articles