1. Home
  2. 4. Купи чрез Vendora
  3. Запознай се с Vendora

Запознай се с Vendora

Новият модел на Vendora = безопасност + екологичност 🛡️🍃

Платформата ни е най-сигурният и екологичен вариант за покупка и продажба на употребявани и нови стоки чрез услугата “Купи чрез Vendora”.

От 1 август 2023 г. предоставяме безплатна застраховка за пазаруване на всички членове на нашата общност.

Какво означава това:

Аз съм търговец
С премахването на допълнителната такса на етапа на закупуване на даден артикул цените на обявите ти стават по-конкурентни за потенциалните купувачи.

Сега имаш пълен контрол върху цените на обявите и приходите си, независимо дали искаш да ги прехвърлиш в банкова сметка, или да избегнеш таксите и да направиш покупки в платформата.

Аз съм купувач
Гарантираме, че ще получиш стоката си или ще ти възстановим сумата изцяло. Тази услуга е безплатна за теб като купувач.


Тази промяна създава нови възможности за по-нататъшно популяризиране на модела на кръговата икономика и екологичността в Гърция, Кипър и България.

Запознай се с предимствата на кръговата икономика!

Не пренебрегвай факта, че можеш да използваш наличния си баланс във Vendora Портфейла си, за да правиш покупки в нашата платформа, като по този начин ефективно рециклираш печалбите си. Избирайки този метод, напълно избягваш таксите и получаваш възможност да разгледаш огромния асортимент от над 700 000 артикула във Vendora! Прочети повече тук.

Тази опция не само насърчава по-устойчивата кръгова икономика, но и отключва значителни социални и екологични ползи. Приходите от продажби във Vendora се рециклират за покупки в рамките на платформата, което допринася за положително въздействие както върху обществото, така и върху околната среда.

♻️ Подкрепяме местната икономика
Платформата ни служи като сигурно място в което се събират купувачи и продавачи, улеснявайки пътуването на любимите ни предмети, за да намерят нов дом в местната общност. Когато решиш да използваш печалбите от продажбите си за покупки в платформата, ти не само носиш радост на ближния си, но и активно допринасяш за рециклирането на пари в местната икономика, осигурявайки значителна подкрепа.

Рециклирането на пари в местната икономика има огромно въздействие, тъй като засилва покупателната способност на общността. Това, от своя страна, осигурява съществена подкрепа както за местните предприятия, така и за отделните хора, създавайки положителен цикъл на икономическо овластяване и растеж на общността.

🌍Информираност за околната среда
Vendora е призната за една от компаниите с екологично съзнание в Гърция, Кипър и България, която активно допринася за модела на кръговата икономика, като дава втори “живот” на хиляди предмети. Всяка продажба във Vendora играе роля в насърчаването на устойчивото развитие.

Активно насърчаваме нашите продавачи да възприемат практиката на купуване на стоки втора употреба. Това не само удължава живота на артикулите, но и играе решаваща роля за намаляване на отпадъците и има значителен принос за опазването на околната среда. Изборът на артикули втора употреба е мощен начин да участвате в по-устойчив и екологичен начин на живот.

Освен това осигуряваме значително по-евтина доставка за нашите купувачи благодарение на стратегическото ни партньорство с куриерската фирма BOX NOW. С автомати, които работят единствено със слънчева енергия, и оперативен модел, който намалява емисиите, BOX NOW се счита за най-екологичния избор при доставките на колети в Гърция, Кипър и България.

Във Vendora се стремим да направим покупката и продажбата възможно най-безпроблемни и екологични. 🌿

Предимства на купувача

Като купувач можеш да бъдеш спокоен, че закупената от теб стока е в добри ръце.

💪 Сигурно плащане: Vendora предлага сигурна система за плащане, която гарантира, че плащането ти се съхранява на сигурно място, докато не потвърдиш получаването и одобрениш артикула.

💰 Политика за възстановяване на суми: В случай че полученият артикул се различава от описанието в обявата, имаш възможност да поискаш възстановяване на сумата.

🤝 Гаранция от страна на продавача: Ние държим на думата си! Ще получиш поръчката си или ще ти бъде възстановена сумата. Услугата “Купи чрез Vendora” е безплатна за членовете на Vendora.

Единственият ти разход са разходите за доставка, а те са ниски благодарение на стратегическите партньорства, които сме установили. Прочети тук как можеш да купуваш с ниски разходи за доставка.

Предимства на продавачите

С тази услуга можеш да си сигурен, че плащането ще бъде депозирано в твоя Vendora Портфейл след приключване на сделката.

💪 Безплатно публикуване на обяви: Лесно публикувай обявата си чрез уебсайта или приложението само с няколко кликвания.

🔎 Намери купувач: След като обявата ти премине контрол на качеството, тя автоматично става част от маркетинговите кампании на Vendora, достигайки до потенциални купувачи. Повиши видимостта на обявата си, като я подсилиш във Vendora и други социални мрежи.

📦 Проследяване на пратки: Изпрати пратката след плащането на купувача, а ние ще те информираме за всички промени в статуса на пратката.

💶 Vendora Портфейл: Получи плащането на купувача във твоя Vendora Портфейл. Използвай наличния си баланс, за да направиш покупки или да изтеглиш и прехвърлиш средства към банковата си сметка. Моля, имай предвид, че само в случай на теглене се прилага цена за обслужване в размер на 1,2 EUR плюс 5% от сумата на теглене. Прочети как се изчислява цената на услугата.

Защо прилагаме себестойността на услугата

Целта ни във Vendora е да изградим устойчива екосистема, която да носи ползи както за купувачите, така и за продавачите.

📈 Повече купувачи, повече възможности
Съзнателно сме свели до минимум бариерите за всички наши членове по време на процеса на покупка. С безплатната сигурност при пазаруване в момента на покупката цените на твоите обяви стават по-конкурентни за потенциалните купувачи.

Нашата ценова политика, заедно с намалените разходи за доставка, разширени за нашите членове, ти предоставя пълен контрол върху цените на обявите ти, като ти дава възможност да продаваш това, от което вече нямаш нужда, с лекота!

💙 Устойчивост на Vendora
Малката комисиона при оттегляне като продавач допринася значително за текущата ни дейност. Това включва дейности като показване на обяви в социалните мрежи, осигуряване на сигурни плащания и доставка, обслужване на клиенти и цялостна поддръжка на нашата платформа. Твоята подкрепа чрез тези комисиони ни помага да поддържаме и подобряваме услугите, които предлагаме.

Прозрачността и честността са в основата на нашия бизнес модел. Ангажираме се да обясняваме ясно подробностите за всяко плащане в нашата платформа, а всякакви такси се появяват само след успешното приключване на сделката между купувача и продавача. Твоето доверие и разбиране са от основно значение за стремежа ни към откритост.

Vendora срещу… останалите

Покупка чрез VendoraДруги рекламни платформи
Обща информация
Контрол на качеството на обявите
Изключително обслужване на клиенти
Разрешаване на спорове при възникнал конфликт
Взаимно оценяване
Купувачи
Разходи за услугатаБезплатно
Сигурност на плащането
Намалени разходи за доставка
Защита в случай на
“Обектът не отговаря на описанието”
Възстановяване на сума в случай на проблем
Продавачи
Разходи за услугата1,2 € + 5% от сумата за теглене
Показване на обявите в социалните мрежи
Купувачът плаща преди изпращането или срещата
Проследяване на пратки
Получаване на плащане веднага след одобрението на купувача

Related Articles